Kabagjaan mangrupikeun ide anu sederhana...

Poé-poé dibébénjokeun di panonpoé, seuri jeung babaturan, keusik haneut handapeun suku anjeun, laut jernih kalayan musik santai na, sunsets spektakuler, malem starlit asmara.

Ngan sababaraha léngkah jauh ti sadayana ieu, nyanghareup salah sahiji pantai paling geulis di basisir kidul-wétan, l'Hotél Villa del mare sarta staf na senang ngabagéakeun anjeun ku seuri dina atmosfir santai sarta informal, pikeun liburan ngimpi di Sardinia paling geulis tur alam

Hotél Villa del Mare siap nawiskeun anjeun jasa sareng kanyamanan anu bakal ngajantenkeun liburan anjeun di Sardinia unik

Jelajahi teluk kalayan warna sareng seungitna, naek ombak atawa ngan saukur HAYANG jeung jasa rental SUP jeung SURF. Leumpang sapanjang jalur anu direndam dina scrub Mediterania sareng mendakan tempat anu beunghar ku sajarah sareng budaya, kami bakal nawiskeun anjeun excursions ku laut jeung darat sapanjang sakabéh basisir.

Bar snack kami buka sapopoe siap manjakan anjeun, antara ngeunah artisanal és krim sarta cocktails refreshing

Kamar Ganda Husus

kamar husus anu lokasina di lantai dasar , diaksés pikeun jalma kalawan kasusah mobilitas, éta taliti dirancang pikeun mastikeun kanyamanan maksimum.

kanyamanan Double Room

Kamar kanyamanan ayana di lantai kahiji, kalawan mandi swasta aranjeunna ngajamin tempoan breathtaking berkat jandela badag kalayan pintonan langsung laut.

Superior Double Room

Kamar superior lokasina di lantai kahiji, kalawan mandi swasta sarta boga balkon ti mana ngarasakeun pintonan laut megah.

Kamar triple sareng balkon anu nyanghareup ka pasir

Kamar triple ayana di lantai kahiji, kalayan kamar mandi pribadi sareng rohangan anu ageung, aranjeunna gaduh balkon anu nyanghareup ka pasir sepi.

Kamar kulawarga sareng balkon ageung

Ruang kulawarga perenahna di lantai kahiji,kalawan kamar mandi pribadi tur spasi badag, éta bisa nampung nepi ka 4 jalma, Éta dilengkepan balkon sudut anu ageung anu ningali ka pasir sepi di hiji sisi sareng ngamungkinkeun sakedapan laut di sisi sanésna..

Hiji posisi strategis

L’;hotél ngarasakeun lokasi husus, gampang diakses sareng caket kana sadaya atraksi utama di daérah éta. Buku kamar anjeun ayeuna sababaraha léngkah ti cai. staf kami salawasna attentive siap ngabagéakeun anjeun kalawan seuri, pikeun liburan dimana anjeun sumping salaku tamu jeung ninggalkeun salaku babaturan.

jasa kamar

Di kamar kami anjeun tiasa nganggo minibar anu nyaman, conditioners hawa efisien, TV satelit, amenities sarta bebas wi-fi.

jasa kamar

Upami anjeun hoyong, kami bakal senang ngawula sarapan jeung dinner di kamar anjeun sarta bakal ngajamin beberesih poean.

jasa mindahkeun

Kadatangan anjeun tiasa diatur kalayan layanan transfer sareng cek awal sareng cek telat.

kamar husus

Kamar sareng aksés pikeun jalma anu kasulitan mobilitas sayogi

jasa pantai

Pikeun pinuh mikaresep tetep santai anjeun di pantai kami atanapi di seueur anu caket dieu, kami nyadiakeun pamakéan bebas payung

sorrisi &; kahadean

staf mesem tur bageur nawaran reureuh di siap ngabagéakeun tur pamper anjeun.

Hiji atmosfir enchanting mana anjeun bisa ngalaman liburan hebat Anjeun

Pesona Téritori


Obyek wisata tina Hiji lahan uncontaminated
Geulis Tempat alam pikeun didatangan
Dimana Laut Kristal papanggih Pasir
Cicing memorable
nawaran kami


Pendakan Panawaran Husus Kami
Anjeun milih Diantara Pilihan Béda
Bungkusan libur ekslusif
Husus Kulawarga
servizi e kanyamanan

Hiji pangalaman unforgettable

Buku ayeuna

Ngan ukur sababaraha léngkah ti kamar anjeun anjeun tiasa nikmati pasir halus sareng laut Sardinia anu endah

bungkusan libur ekslusif

ngahubungan kami sarta ménta cutatan a, kami bakal nawiskeun anjeun tawaran pangsaéna anu dirancang khusus pikeun anjeun

Pikeun Kulawarga jeung Barudak

pantai anu lega kalayan rohangan bébas anu ageung sareng laut anu jelas kristal anu diawasi bakal ngajamin katenangan sareng kaamanan pikeun liburan anjeun

Bungah ngabagéakeun anjeun

dua klub pantai mana anjeun bisa nyéwa sunbeds nyaman jeung payung.

Vacanze Straordinarie & satisfied customers.

;;;;; 5/5